您的位置:小马过河 > GRE频道页 > GRE模拟试题 > 新GRE考试摸考试题及答案(第十套)
400-920-8185

新GRE考试摸考试题及答案(第十套)

2014-06-16 14:39 小马过河 fengsaiyun

分享到:0

摘要:新GRE考试摸考试题及答案(第十套)。下面为大家精选了一些新GRE考试模拟题,有助于同学们进行GRE模考,同学们可适当进行练习训练。

     2014年6月份第二轮GRE考试即将来临,同学们进入了紧张的GRE备考中,下面为大家整理了一套新GRE模考试题,并附有答案,赶快进行练习吧。 

   新GRE考试题目:   在备考GRE数学过程中,试题是必不可少的,本文为大家提供GRE数学几何试题,后面附有答案。

  1. Brand R coffee costs $3.25 per pound and brand T coffee costs $2.50 per pound.

  The number of pounds of brand R in a mixture of brands R and T that costs $3.00 per pound.

  A. 1

  B. 2

  C 3

  D 1.2

  答案:D

  2.A manufacture packages soap powder in container of three different sizes. The amount of soap powder in a full large container could fill exactly 3 of the medium containers or exactly 5 of the small containers. If an equal number of small and larger containers are to be filled with the amount of soap powder that would fill 90 medium containers, how many small containers will be filled?

  A.25

  B.27

  C.30

  D.45

  E.55

  答案:A

  3.A rectangular floor 18 feet by 10 feet is to be completely covered with carpeting that costs x dollars per square yard. In terms of x, how many dollars will the carpeting cost? (1 yard = 3 feet)

  A.20x

  B.28x

  C.60x

  D.180x

  E.540x

  答案:A

  4. A widow received 1/3 of her husband’s estate, and each of her three sons received 1/3 of the balance. If the widow and one of her sons received a total of $60,000 from the estate, what was the amount of the estate?

  A.$90,000

  B.$96,000

  C.$108,000

  D.$135,000

  E.$180,000

  答案:C

  5.At 9:00 a.m. train T left the train station and two hours later train S left the same station on a parallel track. If train T averaged 60 kilometers per hour and train S averaged 75 kilometers per hour until S passed T, at what time did S pass T?

  A.2:00p.m

  B.5:00p.m

  C.6:00p.m

  D.7:00p.m

  E.9:00p.m

  答案:D

  6.The charge for a telephone call made at 10:00 a.m. from City Y to City X is $0.50 for the first minute and $0.34 for each additional minute. At these rates, what is the difference between the total cost of three 5-minute calls and the cost of one 15-minute call?

  A.$0.00

  B. $0.16

  C. $0.32

  D. $0.48

  E. $1.00

  答案:C

  7.A consumer insulates a house with material bought at 20 percent off the list price of $370.If the consumer also receives a rebate of $25 from the manufacturer of the material, how much does the material cost the consumer、

  A. $238

  B.$240

  C.$263

  D.$271

  E.$325

  答案:D

  8.What was the original price of an item if a discount of 20 percent reduced the price to $100?

  A.$80

  B.$120

  C.$125

  D.$150

  E.$250

  答案:C

  9.Of the 400 cadets in a graduating class, 30 percent were women and, of these, 1/5 became instructors. If the number of men who became instructors was twice the number of women who became instructors, how many of the men became instructors?

  A.120

  B.48

  C.40

  D.24

  E.20

  答案:B

  10. A company paid $500,000 in merit raises to employees whose performances were rated A,B, or C. Each employee rated A received twice the amount of the raise that was paid to each employee rated C; each employee rated B received 3/2 times the amount of the raise that was paid to each employee rated C. If 50 workers were rated A, 100 were rated B, and 150 were rated C, how much was the raise paid to each employee rated A ?

  A.$370

  B.$625

  C.$740

  D.$1,250

  E.$2,500

  答案:E

  11.Mechanical toy cars A, B, and C, each traveling at its own uniform rate, started from the same point at the same time and raced a 400-meter course.

  When A crossed the finish line. B was 40 meters behind A, and C was 58 meters behind A.

  When B crossed the finish line, how many meters was C from the finish line?

  A.16

  B.18

  C.19

  D.20

  E.22

  答案:D

  12.A school bus has 10 double seats in each of 2 rows. Two students can sit in each double seat. If an empty bus starts out and makes two stops, picking up three times the number of students at the second stop as at the first stop, and if the bus is then filled to seating capacity, how many students got on the bus at the second stop?

  A.5

  B.10

  C.15

  D.20

  E.30

  答案:E

  13.The daily rate for a hotel room that sleeps 4 people is $39 for one person and x dollars for each additional person. If 3 people take the room for one day and each pays $21 for the room, what is the value of x?

  A.6

  B.8

  C.12

  D.13

  E.24

  答案:C

  14.A buzzer sounds every 15 minutes. If the buzzer sounded at 12:40, which of the following could be a time at which the buzzer sounded?

  A.4:05

  B.5:30

  C.6:45

  D.7:15

  E.8:10

  答案:E

  15.The cost, in dollars, for an appliance repair at a certain company is 1.2p+20h, where p is the wholesale price of the parts, in dollars, and h is the number of hour it takes to repair the appliance. What is the cost of repairing an appliance if the wholesale price of the parts is$15 and it takes 2 hours to repair it ?

  A.$12

  B. $18

  C. $20

  D. $40

  E. $58

  答案:E

  16.Three salespeople are paid commissions in proportion to the amount of their sales, which total $25,000, $40,000,and $60,000, respectively. If a total of $20,000 is allocated for these three commission, what is the amount of the largest commission paid?

  A.$8,000

  B.$8,400

  C.$9,600

  D.$10,000

  E.$12,000

  答案:C

  17.The decorating committee for a dance plans to fringe the 3-inch-wide end of a streamer by making small cuts every 1/16 inch. How many cuts must be made to fringe the end?

  A.45

  B.46

  C.47

  D.48

  E.49

  答案:C

  18.If two trains are 120 miles apart and are traveling toward each other at a constant rate of 30 mph and 40 mph, respectively, how far apart will they be exactly 1 hour before they meet?

  A.10 miles

  B.30 miles

  C.40 miles

  D.50 miles

  E.70 miles

  答案:E

  19.On a highway there is an electric pole every 96 feet. If the poles are numbered consecutively, what is the number of the pole 2 miles past pole number 56?(1 mile=5,280feet)

  A.109

  B.110

  C.152

  D.165

  E.166

  答案:E

  20.In a certain room, all except 18 of the people are over 50 years of age. If 15 of the people in the room are under 50 years of age, how many people are in the room?

  A.27

  B.30

  C.33

  D.36

  E. It cannot be determined from the information given.

  答案:E

  21.Sixty-eight people are sitting in 20 cars and each car contains at most 4 people. What is the maximum possible number of cars that could contain exactly 1 of the 68 people?

  A.2

  B.3

  C.4

  D.8

  E.12

  答案:C

  22.Art,Bob and Carmen share a prize of $400. If Art receives twice as much as Bob, and if Bob receives 1/2 as much as Carmen, how much does Carmen receive?

  A.$20

  B.$40

  C.$80

  D.$140

  E.$160

  答案:E

  23.A time-study specialist has set the production rate for each worker on a contain job at 22 units every 3 hours. At this rate what is the minimum number of worker that should be put on the job if at least 90 units are to be produced per hour?

  A.7%

  B.7.5%

  C.8%

  D.8.5%

  E.9%

  答案:E

  24.To obtain an FHA mortgage for $50,000 or more, the home buyer must have a down payment equal to 4 percent of the first $25,000 of the mortgage amount and 5 percent of the portion in excess of $25,000. At settlement the buyer pays a mortgage insurance premium equal to 3 percent of the mortgage amount. What is the maximum FHA mortgage, if any, a buyer can obtain if the buyer has only $6,000 available for the down payment and insurance premium?

  A. $62,500

  B. $71,875

  C. $78,125

  D. $125,000

  E. The home buyer cannot obtain an FHA mortgage.

  答案:C

  25. Working alone, a small pump takes twice as long as a large pump takes to fill an empty tank. Working together at their respective constant rates, the pumps can fill the tank in 6 hours. How many hours would it take the small pump to fill the tank working alone?

  A.8

  B.9

  C.12

  D.15

  E.18

  答案:E

  26.A candy assortment consists of seven flavors of chocolate-covered creams packed in two-layered boxes with 27 creams in each layer. The flavors are always packed in rows so that the flavor varies with each piece in the following order: vanilla, orange, cherry, vanilla raspberry, lime, pecan, cherry, lemon. How many chocolate- covered vanilla creams are needed to peak 200 boxes of the assortment?

  A.600

  B.1,200

  C.1,800

  D.2,400

  E.3,600

  答案:D

  27.A research scientist wants to study a certain attribute of dogs. It is estimated that approximately 5 percent of all dogs have this attribute. If the scientist wants to study a sample of N dogs having the attribute, approximately how many dogs should be screened in order to obtain the desired sample size?

  A.N/5

  B.5N

  C.20N

  D.105N

  E.120N

  答案:C

  比较大小

  A. If the quantity in column A is greater;

  B. If the quantity in column B is greater;

  C. If the two quantities are equal;

  D. if the relationship cannot be determined from the information given.

  题目:

  1.How many positive whole numbers less than 81 are not equal squares of whole numbers?

  A.9

  B.70

  C.71

  D.72

  E.73

  答案:D

  2. 23(784)

  24(783)

  答案:B

  3.A printer numbered consecutively the pages of a book, beginning with 1 on the first page. In numbering the pages, he printed a total of 189 digits.

  The number of pages in the book

  100

  答案:B

  4. m,p, and x are positive integers and mp=x.

  m

  x

  答案:D

  5.n=7*193

  The number of distinct positive factors of n

  10

  答案:B

  6.Seven is equal to how many thirds of seven?

  A.1/3

  B.1

  C.3

  D.7

  E.21

  答案:C

  7.How many positive integers less than 20 are equal to the sum of a positive multiple of 3 and a positive multiple of 4?

  A.2

  B.5

  C.7

  D.10

  E.19

  答案:D

  8.5/2 percent of 1120

  22*7

  答案:C

  9.What is the remainder when 63 is divided by 8?

  A.5

  B.3

  C.2

  D.1

  E.0

  答案:E

  每道题目都是关于gre数学考试的典型题目,考生可以根据题目来复习知识点,这样更有针对性。

  小马过河编辑为大家总结了一些新GRE考试模拟题,供各位GRE考生进行参考。

咨询详情        专家解答

  编辑推荐:

  新GRE考试摸考试题及答案(第九套)

  新GRE考试摸考试题及答案(第八套)

  新GRE填空自测习题及答案解析汇总(三)



相关字搜索:新GRE考试   新GRE摸考题   GRE备考   
gre在线咨询

Copyright ©2004-2018 www.xiaoma.com All Rights Resserved 小马过河版权所有

课程咨询电话:400-920-8185 邮箱:tech@sanlischool.com

课程咨询请扫描以上二维码

关于我们 网站地图

京ICP备14009560号-3

京公网安备 11010802021370号